-

Do not worry, i have not forget you :)

Hej om ni undrar varför jag inte har uppdaterat så är det för att jag hade innebandy igår, jag har det på måndagar och onsdagar bara så att ni vet att det inte blir så mycket bloggning då. Idag efter skolan gick jag och Sascha hem till mig, vi åt mellis och bestämde oss för att gå till en pulkabacke, som finns vid skolan, och åkte lite grand :) Vi hade verkligen kul idag. Nu måste jag tyvärr avsluta detta inlägg, jag ska snart gå och lägga mig och dröma sött ♥
Hoppas att ni haft en bra dag och får en god natts sömn.

Nea ♥

Tryck på bilden för att komma till Neas fina blogg där hon skriver om sin vardag och tar jättefina foton :)
Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100, AF-S Nikkor 18-55mm
Model: Nea

Emelie :)

Hej alla fina läsare, nu tycker jag att ni ska gå in på Emmis fina bloggar, hon har nämligen två helt underbara bloggar, den ena bloggar hon på själv och den andra bloggar hon på tillsammans med sin kompis Lisa :) Så tryck på den översta bilden för att komma till hennes egna blogg och på den andra bilden för att komma till den som hon har med sin kompis Lisa :)
Gå nu in och läs på fina Emelies bloggar :)


My new nails

Godmorgon alla underbara läsare :)
Idag har jag en innebandymatch mot Ackers (Åkersberga) så det blir kanske inte jättemycket bloggning idag. Nu tänkte jag visa er mina nymålade naglar som jag målade igår ;) Jag är nöjd med resultatet.
(sta
FÖrst använde jag det nya nagellacket från O.P.I och sedan målade jag med Top Coat (stavas) från Kicks eget märke :) Vad tycker ni?


Dag 3

Dag 3 - En bild som du har tagit som du anser är "konstnärlig"

Bilden får tala för sig själv :)

Konståkning

Hej alla läsare
just nu sitter jag och mamma och tittar på konståknings-EM, det kommer en svenska som ska åka om ungefär en timme. Jag har målat naglarna nu och blev riktigt nöjd med resultatet :) Jag undrar om det är någon av er fina läsare som har en blogg och vill ha länkbyte med mig? Skriv en komentar bara så kan vi ha länkbyte :)
Tyvärr får ni ingen bild på naglarna eftersom jag just nu tittar på Tv, så ni få istället en arkivbild.

Dag 2

Dag 2 - Betydelsen av ditt bloggnamn.
Betydelsen av mitt bloggnan är att jag i min förra blogg började kalla mig själv för Julisen i bloggen, därav kom bloggnamnet till min nuvarande blogg "I am Julisen" för att jag är Julisen ;)

Hemmaspa :)

Hello alla läsare
Nu har jag och mamma precis rengjort våra ansikten med en ler-ansiktsmask ;) Nu är mitt ansikte typ så rent som det kan bli :) Ni kanske har sätt hur kul det ser ut när man har på sig en ansiktsmask? Så här ser iallafall jag ut :D
Själva ansiktsmasken köpte vi på Kicks i täby centrum för er som undrar. Nu ska jag nog måla naglarna med mitt nya nagellack från O.P.I

Shoping in my ♥

Hej alla fina bloggläsare
Idag vaknade jag av att hela mitt rum var helt ljust av solen, tyvärr försvann den bara några minuter efter men men. Efter frukosten och en varm lång dusch sen åkte jag och mamma till Täby Centrum som jag berättade igår att vi skulle göra. Jag köpte många linnen, jag hade tänkt köpa en jättefin vist spetströja från Gina Tricot men tyvärr så fanns den inte i vit. Det får bli någon annan gång. Istället köpte jag fyra olika linnen från H&M, jag fick ju ett pressentkort med 400 kronor på H&M i julklapp som passade bra att använda nu ;) Sen köpte jag ett nagellack på Åhlens. Här kommer bilder på alla linnen och nagellacket som jag köpt idag :)
Tre stycken linnen, alla är från H&M
Ett grönglittrigt nagellack från Åhlens, märket är O.P.I
Det var grejerna som jag köpte idag och jag är väldigt nöjd med sakerna ;)

Filmkväll med mamma

Just nu sitter jag och mamma i soffan framför Tv:n och tittar på "På Spåret" tillsammans. Imorgon ska jag och mamma åka till Täby Centrum och där ska jag se om jag hittar något finte till henne, hon fyller nämligen år snart så då måste hon ju få något fint. Jag kommer troligen att köpa något till mig själv också ^^ Nu ska jag fortsätta att se på Tv med mamma och ha en mysig hemmakväll, hoppas att ni får en härlig kväll :)
Bilden: Nikon D3100, AF-S Nikkor 55-300mm

My favorite accessory

Hej alla undrebara läsare
Idag i skolan så har vi haft bild! Det är ett av mina favoritämnen i skolan. Vi skulle måla ett valfritt motiv fast i barockstil, det är en stil som fanns på 1600-talet och början av 1700--talet, men hur som helst så var det väldigt kul, ingen blev klar så vi kommer att fortsätta nästa vecka :) Nu ska jag berätte det som jag hade tänkt. Jag gillar verkligen accessoarer, jag gillar många typer av accessoarer men min absoluta favorit är väskor :) Väskor är så härliga och kan se så olika ut, de är snygga till nästan allt och passar i nästan alla lägen. På bilderna här nedanför ser ni treav mina favoritväskor som jag precis fotade ;)
En fejk louis vitton (stavas)
Fina detaljer
En väska som mamma har köpt i Thailand
Också fina detaljer
Och så min absoluta favorit, min Desigual väska
Många fina detaljer här med
Det här är som sagt mina tre favoritväskor, men nu kommer mamma hem och jag ska hjälpa henne med maten så vi ses senare ikväll :)

Dag 1

Dag 1: Ett nytaget foto av dig själv och 10 intressanta fakta om dig själv.
1. Jag spelar innebandy 2 gånger i veckan och tycker att det är SÅÅ KUL!!!
2. Jag heter Evelina i mellannamn
3. Jag är ett "mattefreak" ;)
4. Jag tror på spöken
5. Min favoritgrej i mitt rum är min kamera (och min dator och mobil)
6. Jag gillar att vara ensam hemma
7. Jag har ingen pojkvänn
8. Jag flummar nästan hela tiden :)
9. Jag har flera bästa vänner
10. Jag har haft 2 hamstrar

Dag 1-30

Hej, har sett på några bloggar att de gör ett inlägg per dag i 30 dagar med fakta om sig själv. Detta tycker jag låtere kul och det kommer jag att göra, här är faktan:
Dag 01-  Ett nytaget foto av dig och 10 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02- Betydelsen av ditt bloggnamn.
Dag 03- En bild du tagit som du anser är ”konstnärlig”
Dag 04- En ovana som du önskar att du inte hade
Dag 05- En bild från någonstans du har varit.
Dag 06- Vilken är din favorit-superhjälte?
Dag 07-  En bild på dina gummistövlar
Dag 08- Korta små mål för denna månaden, och varför?
Dag 09- Något du varit stolt över de senaste dagarna.
Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg.
Dag 11- Mitt första julminne.
Dag 12- När och varför började du blogga?
Dag 13- En bild hemifrån
Dag 14- En bild på dig och din familj
Dag 15 Sätt din mp3/ipod/annan musikspelare på shuffle, skriv ner de första 10 sångerna och vad dessa betyder för dig.
Dag 16- En till bild på dig själv.
Dag 17- Någon du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför.
Dag 18- Min garderob
Dag 19- Smeknamn du har, och varför du har dom.
Dag 20- Min favoritbok
Dag 21- En bild på något som gör dig lycklig.
Dag 22- Vad gör dig annorlunda ifrån alla andra?
Dag 23- Någonting jag vill ha
Dag 24- Favoritrecept
Dag 25- Vad kan man hitta i din väska?
Dag 26- Din favorittid på året.
Dag 27- Varför gör du denna 30-dagars utmaning?
Dag 28- En bild på dig från förra året, och en från iår. Hur har du förändrats sen dess?
Dag 29- Vad har du lärt dig denna månaden?
Dag 30- Din favoritsång
Jag börjar med detta imorgon

Tv with mom :)

Hej alla fina läsare
Just nu sitter jag framför Tv:n med mamma och jahr precis tittat på Antikrundan, nu ska vi titta på något annat :) Idag har jag varit väldigt arg på min mobil, jag kan nämligen inte skicka några sms på grund av att jag inte har något 3G (tror jag) Så nu väntar jag på att den ska börja fungera normalt igen ;) Hoppas att den börjar fungera normalt ikväll, eller iallafall imorgon. Nu ska jag och mamma fortsätta att se på Tv, jag bloggar nog inte mer ikväll eftersom att det är skola imorgon. Imorgon är det också fredag :D *Happy Face* :D
P.S På bilden är det Toves fina ring ;)

Sämst uppdaterning

Hej alla läsare
Förlåt att jag inte har uppdaterat så mycket, det beror på att jag är i skolan fem dagar i veckan, har innebandy två eller tre dagar i veckan och sen blir det inte så mycket tid kvar . . . men nu ska jag iallafall bättra mig. Igår efter skolan var jag ensam hemma fram till innebandyn då jag träffade Tove och alla andra kompisar på innebandyn :) idag i skolan har det väl varit en okej dag, inte våran längsta men ändå. Just nu sitter jag som ni kanske märker och bloggar lite grand, till detta inlägg har jag lagt upp en av vinterbilderna som jag tog här om dagen :) Vad tycks?
Nu ska jag se vad det är på TV och sen tittar jag till bloggen, och den här gånen LOVAR jag att blogga mer :D
P.S om det är någon som undrar så har jag rediskerat bilden på www.picnik.com som tyvärr kommer att tas bort den 19 april.

Very cold

Hej alla läsare
Jag är verkligen ledsen att jaag inte bloggade igår, anledningen är att jag först var med mina jätteflummiga kompisar :) och sen hade jag innebandyträning. Efter träningen hade jag ingen ork och lust att blogga så det får bli idag då :)
Idag i skolan hade vi en vanlig dag och b-pråk och elevens val vilket jag tycker är ganska kul, specielt b-språk. Sen efter skolan när jag kom hem för en stund sedan så åt jag mellis, nu har jag precis varit ute och fotat i kylan, det blev väldigt fina foton men det var jobbigt på grund av kylan ;) HÄr kommer några av bilderna som jag precis fotade ♥
Nikon D3100, AF-S Nikkor 55-300mm
Så vad tycker ni om bilderna? Själv tycker jag att dom blev väldigt bra :)
Nu ska jag ta något att dricka, så mer bloggning kommer ikväll.

Bilder från shoppingen

Hej alla underbara läsare :)
Idag när Sascha och jag vaknade så åt vi frukost som bestog av en varm kopp te, aprikoskräm coh en smörgås. En stund efter frukosten så åkte vi två och Saschas mamma till ett gymm, där de brukar träna, och tränade, efteråt var jag ganska utmattad men ändå väldigt pigg :) Men nu till saken, här kommer bilderna på de sakerna som jag köpte igår ;)
Plånbok från Accesoarize 69 kr
Linne från Kappahl 80 kr
T-shirt / Magtröja från Ginatricot 99 kr
Det var grejerna som jag köpte och I LOVE THEM! Specielt tröjan från Ginatricot ;)
Jag skriver inte mer ikväll eftersom det är skola imorgon och så ska jag se på Vampire Diaries nu så vi ses imorgon

Shopping med Sascha :)


Idag har jag och Sascha varit i täby centrum och shoppat lite. Först när vi kom dit gick vi till Thebodyshop och tittade lite men vi köpte inget. Sen gick vi runt och kikade på lite olika affärer, en affär som vi gick in i var Accesorize och där köpte jag en ny jättesöt och fin plånbok. Sascha köpte en fin mössa där också. Vi gick sen och åt på Tacobar ;) efter att vi hade ätit gick vi till Gina Tricot och där köpte vi varsin magtröja, jag köpte en mörkblå med brittiska flaggan på och Sascha köpte en svart med en gul smiley på :) sen gick vi runt i några affärer och blev sugna på varin kall glass, så det köpte vi. Lite innan vi skulle åka hem så gick vi in på Kappahl och hittade varsit fynd, jag hittade ett jättefint linne som det är som en serietidning på och Sascha hittade ett linne som är blått med lite paljetter på :) Det var allt som jag köpte, nu är jag hemma hos Sascha eftersom att vi ska sova över så bilder på sakerna kommer imorgon ;)

P.S Love you gumman ♥

Categories

Mitt söta cupcakehalsband, precis lika söta som ni ^^
Hej alla trötta läsare (och alla pigga)
Jag är ledsen att jag inte har bloggat idag för än nu, men jag har först varit i skolan och efter det var jag med Sascha, Tove och Emmi :) Men hur som helst, ni kanske ser att jag har lagt till några kategorier, alla de nya kategorierna är foto-kategorier som "Foto - vinter" det gör att det blir mycket lättare för er om ni vill se på någon speciel typ av bilder (eller något annat) nu ska jag strax gå och lägga mig, God Natt & Sov Sött ♥

Beautiful Friends

Nikon D3100, AF-S Nikkor 18-55mm Bild från imorse :)
Hej alla glada läsare (och alla sura)  ;)
Idag efter sklan gick jag (såklart) hem med Emmi, Tove och Sascha. Vi flummade jättemycket. En grej som är nytt är att Tove nu mera har lite mörkare hår, hon har tonat det så att det är lite kastanjebrunt :) GUD VAD FINT DET ÄR TOVE!!! :D Imorgon ska vi åka skridskor med klassen vilket jag egentligen tycker är kul, men det blir inte så himla kul när man åker med klassen tycker jag. Just nu är jag inne på Facebook och bloglovin´ och jag ska precis göra iordning lite gott varmt te och en smörgås, så vi ses senare ;)
P.S Love you my beautiful friends ♥

I´m in heaven

Nikon D3100, AF-S Nikkor 18-55mm
Hej alla jättefina läsare
Idag har jag haft en vanlig dag i skolan. Efter skolan gick jag och mina kompisar Tove, Sascha och Nicole hem till Tove. Sen åkte jag, Tove och Nicole till innebandyn. När jag sen kom hem efter träningen så hade pappa köpt en stor burk med Mango Body Butter från TheBodyShop!!! Ååå vad jag blev och är glad!!! När man har den på sig känns det som att komma till himlen. I LOVE IT ♥
Nu ska jag strax gå och lägga mig så vi ses imorgon :)

White Snow


Nikon D3100, AF-S Nikkor 18-55mm (arkivbild)

Hej, jag är ledsen att jag inte bloggade så mycket igår men jag har ju fullt upp med skolan nu, plus att jag hade innebandyträning igår ;) Hur som helst, idag efter skolan gick jag och Sascha hem hit, lite innan hon skulle åka hem gick vi ut i i det ganska kalla vädret och åkte pulka :) Vi hade väldigt kul ute i snön och man måste ju passa på nu när det är några centimeter vit snö på marken :) Imorgon eller på torsdag ska jag hämta min kamera hemma hos min mamma så att ni får nya bilder här på bloggen. Love You ♥


Wonderful mango

Nikon D3100, AF-S Nikkor 18-55mm
Hej alla söta läsare
Idag när jag kom hem från skolan tillsammans med Sascha och Emmi stog det något helt underbart inne på toaletten, där stog nämligen två stora flaskor med Mango shower gel från TheBodyShop!!! Tack så mycket pappa :) Jag älskar verkligen produkterna som finns på TheBodyShop, allt som kommer där ifrån doftar såå himla underbart :) Nu sitter jag framför datorn och mumsar på en liten polkagriskäpp ♥

Todays outfit

Hej just nu sitter jag förmodligen på en lektion, det här är ett tidsinställt inlägg så jag vet inte riktigt vad jag gör vid den här tiden. Men hur som helst, dagens outfit är den här
Topp - Desigual
Jeanstajts - H&M
Cupcakehalsband - www.beccadesign.se

Pictures again

Hej alla världsbästa läsare
Nu har jag kommit hem från Nea och jag har varit här hemma ganska länge nu, ikväll eller nu så har vi tv-kväll här hemma och vi tittar på lite olika grajer och så men här kommer iallafall två bilder till från dagens fotorunda med Nea :)
Ni kanske tycker att den sista bilden är lite underlig, men själv tycker jag att det är något med den som gör den jättevacker ;)

Wonderful winter ♥

Hej alla superduper fina läsare
Idag efter frukosten gick jag och Nea ut och fotade jättemycket i det soliga snötäckta landskapet, guud vad jag blev nöjd med alla bilder som jag tog och Nea, dina bilder var superbra! Här kommer några av bilderna som jag tog så här kommer en bildbomb med fina vinterbilder ♥
Foton - Jag
Kamera - Nikon d3100, AF-S Nikkor 18-55mm
Model - Nea (sista bilden)

Thanks

Jag vill bara tacka Nea och Facebook för att jag ar fått ett nytt besöksrekord!
Just nu sitter jag och Nea och kikar på kläder på GinaTricot och guud vad jag vill ha de här sakerna

Sååå Snyggt!! Förlåt om bilderna är små, men jag kopierade dem bara så.. ;)
Nu ska jag och Nea fixa oss för sängen så vi ses väll imorgon

Bloglovin´

Hej hej alla läsare
Jag har funderat över en sak, om ni gillar min blogg så varför inte följa den på bloglovin´ Det skulle vara så kul om ni kunde göra det, men om ni inte vill så ska ni ju självklart inte känna er tvungna :) Isåfall skulle det iallafall vara kul om ni stannar här på min blogg och fortsätter att läsa den :)

I give back :)

Alla ni som läser Neas blogg vet säkert att hon har länkat till min blogg, så nu måste jag självklart länka tillbaka :) Trck bara på bilden för att komma till fina lilla Neas blogg ♥
Puss och Kram // Julisen

Warm Hot Fire

Hej alla underbara läsare
Nu är jag hemma hos en så fin och söt tjej - Nea! Vi har precis fotat några eldbilder från deras kamin, jag vet att jag visade er en eldbild för några dagar sedan men man kan ju fota samma saker flear gånger ;) Jag tycker själv att det är väldigt roligt att fota just el, den känns så levande och nästan inget foto blir det andra likt. Senare ikväll tänker vi kanske gå ut i mörkret och fota lite "nattbilder" Nu ska jag vara lite social och vara med Nea, även om hon också sitter vid sin dator ;)

Sleep over with Nea

Nikon D3100, AF-S Nikkor 18-55mm
Hej alla trötta läsare (och alla pigga, själv är jag trött)
Imorgon när jag vaknar ska jag tagga inför morgondagens match, efter matchen, cirka klockan fem, så kommer jag förmodligen att vara hemma hos Nea om inget konstigt händer. Vi ska, precis som runriken säger, sova över :) Jag kommer att ta med mig min kamera och vi kommer att fota massor! Imorgon ska det enligt väderprognosen vara ungefär likadant väder som idag, alltså ganska okej foto-väder ;) Vi har bestämt oss för att fota mång vinterbilder men det blir nog andra bilder också :) Nu måste jag tyvärr säga God Natt och Dröm Sött ♥ See you tomorrow.

Emmi & Sascha

Hej hej alla läsare
Idag har det snöat väldigt mycket nästan hela dagen vilket är superbra. Efter skolan gick jag, en av mina bästa kompisar Emmi och Sascha hem till mig. Efter att ha fryst ihjäl i den kalla snön så kom vi äntligen in i mitt varma sköna hus och åt mellis. Sen så typ tittade vi på tv och jag fixade en ny header till Emmie, här är Emelies fina blogg
EmeliePlusDante gåin på den och läs också :) För några timmar sedan åt vi middag här hemma hos mig (inte med emmi och sascha) och bilden ovan är på saladen som var till ;)

Me and You ♥

Hej alla finfina läsare
Under kvällen har jag fotot lite grann, inte så där jättemånga kort men några, och nu tänkte jag visa er ett väldigt fint foto som handlar mycket om vänskap. Det här fotot är till alla mina fina vänner som alltid finns där för mig
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
I LOVE YOU ALL ♥

P.S i love you

Hej alla söta läsare
Jag är ledsen att jag inte bloggade igår men jag hade verkligen inget intressant att skriva om. Idag kom en av mina finaste bästa kompisar Sasha, eller Saschis som jag kallar henne i bloggen, hem från en två veckors semester på Teneriffe, I´ve Miss You Sweety ♥ I skolan hade vi slöjd för första gången den här terminen, nu har jag träslöjd som jag tycker mindre om än syslöjd, och egentligen är det ett av mina favoritämnen men jag gillar inte träslöjd så himla mycket. När jag hade kommit hem började det helt plötsligt snöa mitt i allt regn som har varat under hela dagen, och jag blev SÅÅÅ gad! :) Tyvärr har jag ingen ny bild att bjuda på, den här bliden ↑ är från we♥it ;)
P.S här är en länk till Saschis blogg ♥ ↓
Fina Sascha tillsammans med söta Foki ♥

Open fire

Nikon D3100, AF-S Nikkor 18-55mm
Hello
Idag har jag tyvärr inte unnit blogga så mycket, först var jag ju i skolan, det var inte så himla jobbigt även om det var första skoldagen, efter skolan gick jag och en av mina kompisar Linn hem till min pappa. Sen kom mammsen och hämtade mig. Lite innan maten tände vi en brasa som efter en timme hade börjat glöda så vakert att jag tog några foton :) Ååå vad jag älskar att sitta och mysa framför en sprakande varm brasa med familjen ♥ Efter maten behövde jag träna på min spanskaläxa som vi har till imorgon, men nu fick jag lite tid över att blogga innan jag ska gå och lägga mig, ska gå och fixa mig iordning för sängen nu så vi ses imorgon :)

Högerklicka nu!

Tryck på F5 nu! Testa sedan att högerklicka :) Se vad som händer...

School toworrow...good or bad?

Nikon D3100, AF-S Nikkor 55-300mm (arkivbild)
Hej hej alla glada läsare (och alla sura)
Idag på innebandyträningen var det iskallt i innebandyhallen, så de flesta sprang omkring i tjocktröja på uppvärminingen. Förutom det var det en bra träning ;)
Imorgon är det skola vilket jag tycker är både bra och dåligt. Vad tycker ni? Det som är bra är att jag kommer att få träffa alla mina fina kompisar igen, det som är dåligt är att man måste gå upp tidigt och sitta i skolan och jobba, men men sånt är livet.  Nu har även min finaste kamera kommit hem hit till mammsen, så imorgon blir det nog några nya bilder :)
Nu ska jag se på "Sveriges mästerkock" som går på fyran.
P.S  Om någon vill ha länkbyte eller har någon fråga så komentera bara i detta inlägg, eller i något annat.

Komentera mera ♥

Hej jag skulle uppskatta och tycka att det var kul om ni komenterar mera. Det blir enklare för mig att veta vad jag ska skriva om, på så sätt blir det roligare för er att läsa ♥ Så komentera vad ni tycker är bra eller dåligt eller bara skriv vad ni vill :)

New Design Collage

Hej tryck nu på F5 för jag har updaterat designen än en gång. Jag fick iden till att göra ett fint collage från min kompis Nea som också har ett collage som design :) Jag tycker att det är väldigt fint att ha ett collage som header och jag blev väldigt nöjd med själva collaget också :) Jag har tagit alla bilder själv med min Nikon D3100 och jag har använt mig av två olika objektiv - AF-S Nikkor 18-55mm och AF-S Nikkor 55-300mm ;) Nu ska jag aldeles strax äta lunch och sen kommer jag nog bara ligga i soffan och njuta av lite kall vaniljglass med chokladsås ;) See You Later ♥

Good Morning

Nikon D3100, AF-S Nikkor 18-55mm (arkivbild)
Hej alla glada läsare
Idag vaknade jag klockan åtta för att jag verkligen behöver vänja mig vid att gå upp tidigt, de senaste dagarna har jag vaknat vid tolvtiden och imorgon börjar skolan så jag var tvungen att vakna mycket tidigare idag. Idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt innan innebandyträningen, helst skulle jag vilja gå ut och ta massa kort men min kamera är hemma hos pappsen så det går inte, jag ska förmodligen hämta den efter träningen så jag har den här :) På onsdag kommer en av mina bästa kompisar Saschis hem från Teneriffe så på fredag ska vi vara med varandra vilket ska bli såå kul :D Saknar dig Saschis ♥ Nu ska jag äta frukost så jag updaterar senare under dagen.
P.S Ni ser kanske att jag har skrivit Nikon D3100, AF-S Nikkor 18-55mm under bilden, det första (Nikon D3100) är vilken kamera som jag har fotat med och det andra (AF-S Nikkor 18-55mm) är vilket objektiv som jag har använt.

Länkbyte

Nea är en av mina bästa vänner. Hon är en underbar tjej som tar jättefina foton med sin canon systemkamera ;) På bloggen skriver hon om sin vardag och lägger upp massa underbara bilder. Tryck bara på bilden ovan ↑ för att komma till denna fina tjejs blogg :)

Besöksrekord!!!

foto: jag
kamera/objektiv: Nikon D3100, AF-S Nikkor 18-55mm
Hello
Som rubriken säger har vi ett nytt besöksrekord på bloggen :) Nu är det dubbelt så många som förra rekordet :)
Jag ville bara säga det och god natt och dröm sött ♥

Pictures

Hej alla värdsbästa läsare
Jag har ändrat lite i designen så för att updatera tryck på F5 :)
Här kommer en massa bilder från idag som jag har rediskerat på www.picnik.com :)
ÅÅÅ, jag är sååå nöjd med de här bilderna, vad tycker ni?
Nu ska jag fixa mig iordning för att strax gå och lägga mig,  ses imorgon

Länkbyte :)

Hej alla söta läsare
Klicka på bliden ovan för att komma till Vanessas blogg, en söt tjej som bloggar om hästar,mode och sin vardag. Så vad väntar du på? tryck på bilden :)

Blocket.se...eller?

Hej alla läsare
Idag läste jag i aftonbladet att det är nägra idioter som har försökt göra en kopia av blocket.se för att sno folks pengar. De säger att för att man ska kunna betala måste man ge ut sitt lösenord till sitt kort som man betalar med. Men det finns några sätt att skilja den äkta blocket.se från den falska, på den falska är det väldigt många stavfel, det finns en ruta där man ska fylla i sitt lösenord på den falska sidan och så kan man inte välja avbryt på den falska sidan. Så var uppmärksamma så att ni inte köper något på den falska sidan.

Beautiful Sun

Hej alla underbara läsare
Idag vaknade jag vid halv sju tiden eftersom att vi har haft en innebandymatch som började runt klockan halv nio, men även om de flesta var sega på uppvärmningen så blev vi pigga lagom tillls matchen startade. Matchen slutade med att vi vann med 6-0 en bra. Det var väldigt bra att vi vann så att vi för bättre självförtroende efter cupen ;)
När jag kom hem tog jag en snabb dusch, vilade en stund och sedan gick jag ut i det fina vädret och tog en massa fina kort som kommer upp på bloggen. Ett av korten som jag tog ser ni här ovan ↑ Det varma ljuset i bilden beror på att det var solnedgång när jag var ute och fotade. Jag tog väldigt många fina bilder idag och blev ganska så nöjd fast det var också väldigt många som jag raderade p.g.a att de blev suddiga, men men alla foton kan ju inte bli bra ;) Imorgon ska jag nog ringa till finaste Nea och se om vi kan göra något :) Om du läser det här kan du väl ringa ♥

Photography by Julisen

Här kommer några bilder som jag har tagit hittills, jag har haft kameran i ca en vecka :)
Cheese :) Hihi
Och så en bild på min älskade Nikon D3100. I ♥ IT

New Design

Hej alla fina läsare
Tyvärr har jag inte kunnat blogga på länge för att jag har varit på innebandycup, det gick inte så bra men vi hade väldigt kul! :)
Men det var inte det jag hade tänkt att säga. Jag har gjort en ny header till bloggen och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Vad tycker ni? Det är jag själv som har tagit bilden och rediskerat den lite och vet ni vad, jag och pappsen har köpt en systemkamera!!! Jag betalade hälften och pappa betalade hälften. Själva systemkamernan är en Nikon d31000 och det ingick två objektiv, ett AF-S Nikkor 18-55mm och ett AF-S Nikkor 55-300mm. I AM SO HAPPY!!! :D Så nu kommer ni att få många bilder upplagda på bloggen.
P.S om det står Photography by Julisen någonstans på någon bild så är det jag som har fotat ;)

RSS 2.0