-

Sleep over twice :D

Hej alla finisar ♥
Igår blev det sova över med fina Sascha och vi hade det så awesome! Jag har också laddat ner en app på min mobil som spelar in ljud som man gör på natten, den använde vi och det blev några konstiga ljud :) Sascha sa något i sömnen om att hämta halm eller något sånt ;) Imorse när vi vaknade vid runt nio så låg vi länge kvar i sängen innan vi gick upp och drack ett jättegott te med karamellsmak ^^ Sen tog vi också lite senare två mackor. Senare på dagen åkte Sascha till Kista Centrum och jag till innebandyträningen, tidigare idag bestämde vi oss för att vi skulle sova över igen vilket är AWESOME! Så nu sitter jag här med söta Sascha hemma hos henne ikväll också ♥ hoppas att ni har haft en bra och fin vårdag så ses vi imorgon.
P.S Ni får en arkivbild eftersom att jag bloggar på Saschas dator.

Megan Nicole

Megan Nicole är en tjej som har gjort och gör covers på olika låtar, hon är bara så himla bra! Här ovan är två exempel på covers som hon har gjort :)

I´m Sad

Hej alla läsare
Idag när jag vaknade och kikade ut genom fönstret såg jag till min besvikelse att marken var helt vit . . . Jag vill inte ha mer snö nu jag vill ha vår! men men, jag kan ju inte kontrolera vädret :´( Idag ska jag iallafall åka till Täby Centrum med mamma och sen ikväll kanske jag ska sova över med Sascha :) Det som just nu gör mig glad är att när jag kikar ut genom fönstret ser jag att snön håller på att smälta bort ;) Hoppas att ni får en bra dag ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Wonderful Spring

Hej alla läsare
Nu sitter jag framför Tvn och gör ingenting. Idag har jag varit ute och fotograferat lite mer så nu finns det många nya fina bilder i arkivet :) Om ungefär en timme ska jag ta bussen till innebandyträningen. Här ovan ser ni en bild från gårdagens fotografering med Sascha ;) Nu ska jag gå och äta en macka så att jag får extra energi innan innebandyträningen.
P.S Vad tycker ni om den nya headern, om den inte har kommit upp tryck på F5 ;)

I Love Spring ♥

Godmorgon alla söta läsare
Jag vaknade för någon timme sedan och nu sitter jag och äter frukost. Just nu är jag så himla glad, det är tack vare det fina vårvädret :) Så nu när jag har ätit klart frukosten så ska jag nog gå ut och fotografera på tomten :D Det som jag har planerat idag är att gå ut och fotografera, som jag sa, och åka till innebandyträningen. Nu ska jag fortsätta att mumsa på min smörgås så att jag hinner ut innan solen försvinner ;)

Fotografering med Sascha

Hello alla underbara läsare
Nu sitter jag och fina Sascha uppe på mitt rum framför datorn och har bloggat. För en stund sedan var vi ute och fotade lite på tomten och vi ska, när jag har skrivit klart det här inlägget, gå ut igen. Men nu ska vi gå ut igen så jag bloggar senare.

Väntar...

Hej alla fina läsare
Just nu sitter jag och väntar på att fina lilla Sascha ska komma hem till mig ♥ För att fördröja tiden sitter jag framför datorn samtidigt som ajg tittar på reprisen av gladiatorerna. När Sascha kommer ska vi kanske gå ut och fota med min kamera och göra lite annat skoj :)
P.S Tryck på bilden för att komma till hennes fina blogg :)

Mello

Hejsan allihopa
Nu ska jag om några minuter släppa datorn för att gå ner och se på Melodifestivalen med familjen, hoppas att det blir bättre den här gången, hittills tycker jag att det har varit sisådär ;) Jag bloggar nog efteråt så vi ses :)

At Home

Hej alla läsare
Just nu sitter jag hemma framför Tvn och slappar, jag har inte ringt någon kompis idag eftersom att när jag vaknade kände jag att jag var väldigt trött. Bilden är från i sommras när vi var ute med båten i stockholms fina skärgård ♥ Om det blir bra väder imorgon ska jag nog gå ut och fota lite, just nu har jag inte så många bilder på lager så det behövs :)

Prinsessan

Hej alla.
Som ni säkert vet så har Victoria och Daniel fått en lite prinsessa, idag vid lunschtid berättade de vad hon skulle heta, namnet har ni här: Estelle Silvia Ewa Marry Bernadotte (vet inte riktigt hur allt stavas men men..) Ville bara säga det så att ni vet ;)

Hallu

We♥It
Hej alla undrebara läsare
Jag har inte bloggat sen i söndags, alltså på fyra dagar, för att jag har varit med kompisar och haft innebandyträning och så har jag inte helt enkelt orkat blogga, men nu ska det bli ändring på det igen ;) Ja, som sagt så har jag varit med med kompisar och så, idag har jag varit med fina lilla Sascha och vi har flumat så himla mycket :D Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag tror nog att jag ska ringa någon kompis ;) Nu ska jag kika på Tv och äta lite glass tror jag så vi ses väl :)

Min kamera

Hej allihopa
JAg såg att det var en tjej som unrade vad jag har för kamera. Svar på denna fråga är att jag har en Nikon D3100 som jag fotar alla mina bilder med. Jag har även två objectiv - AF-S Nikkor 18-55mm och AF-S Nikkor 55-300mm. Det objectiv som ni ser på bilderna ovan är det som är 18-55mm men dom är likadana föutom att det ena är 55-300mm istället.

God morgon

God morgon alla läsare, hoppas att ni har sovit gott :)
Jag har precis vaknat och ska när jag har skrivit klart det här inlägget gå ner och äta en god lördagsfrukost :) Det som jag har inplanerat idag som jag ska göra är att spela en innebandymatch mot AIK. Annars ska jag väl bara vara hemma idag, så vi får se vad som händer ;) Nu ska jag gå ner och äta frukost så vi ses sen.

It´s Friday

Hej alla läsare
Idag har jag varit hemma eftersom att jag vill vara helt säkler på att jag är frisk, jag vill ju inte smitta mina kompisar ;) Jag kommer däremot att få ta igen en veckas skolarbete hemma sen, men men sånt är livet när man är sjuk. Ikväll ska jag nog roa mig framför Tvn med familjen och chips eller något sånt :) Vad ska ni göra ikväll? Nu sitter jag som ni märker framför datorn och bloggar och rediskerar några bilder :) Vi ses ikväll

I ugnen

Mmmm.. ♥
Nu är kakan i ugnen så snart får man njuta av en ljuvlig kladdkaka ;) Fast jag kan ju fortsätta att smaska på den gooda smeten :D

Kladdkaka

Hejsan alla läsare
Nu ksa jag äta lunch som består av köttbullar och makaroner, inget märkvärdigt ;) Sen tänkte jag baka en kladdkaka men vi får väl se hur det går :) Bild på resultatet kommer sen när den är klar. Vad tycker ni om bilden?


Photoshop

Hej alla fina läsare
Idag ska jag vara hemma hela dagen eftersom att jag fortfarade är lite små sjuk, jag mår bättre idag så jag kommer förmodligen att gå till skolan imorgon.
Igår så laddade jag hem Photoshop Elements 10 (30 dagars gratisveriation) till min dator :) Jag vill bara säga att det är världens bästa fotoredigeringsprogram! bilderna blir såå fina efter att man har redigerat dom :D Nu vet jag också en till sak som jag ska önska mig i födelsedagspresent, jag fyller nämligen år den 23 mars vilket är ganska snart ;) Här ovan ↑ ser ni två av de bilder som jag har redigerat, jag vet att ni redan har sätt en av dom men inte med den här redigeringen ;) Vad tycker ni om bilderna?

Love You All

Hej alla underbara läsare
Hoppas att ni har haft en fin alla hjärtans dag hittills, det har jag även om jag är sjuk ;) Jag vill att ni ska veta att jag älskar er alla så mycket, särskilt mina fina vänner :) ♥ Utan er läsare hade inte bloggen varit en blogg :D Just nu sitter jag i soffan och mumsar på några gele och chokladhjärtan. Anledningen till att jag inte bloggat så mycket är som sagt att jag är sjuk :( så därför blir det kankse inte så mycket bloggning.
Nu ska jag fortsätta att titta på Tv och mumsa vidare på goda små hjärtan ;) Hoppas att ni får en fortsatt trevlig och mysig alla hjärtans dag ♥

Forestpictures

Foto: Jag
Utrustning: Nikon D3100, AF-S Nikkor 55-300mm
Redigering: Jag, Picasa & Paint.Net
Hej alla läsare
Hoppas att ni har haft en bra dag, det hade jag till en början men nu har jag insätt att jag håller på att bli sjuk :( Jag har ont i huvudet, är snorig, har lite ont i halsen och är jättetrött. Iallafall så har jag ju varit ute idag och fotot lite jag blev väldigt nöjd med fotona men det blev inte så många som jag hade tänkt ;) Just nu ligger jag i sängen och tittar på TopModel Sverige. Jag kommer nog inte att blogga mer ikväll eftersom att jag måste vila.

In the forest

Foto: Jag
Utrustning: Nikon D3100, AF-S Nikkor 18-55mm
Redigering: Jag, Paint.Net
Hej alla läsare
Nu ska jag strax gå ut i den lilla skogen som finns bakom mitt hus och fotogrfera :) Då kommer ni att få många fina bilder. innan jag går ut vill jag bara säga Grattis till min pappa som fyller år idag :D

Melodifestivalen

Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100, AF-S Nikkor 55-300mm
Redigering: Jag, Paint.Net
Hej alla finisar
Idag har jag och pappa åkt in till innebandyhallen där jag bor för att titta när A-laget spelade, de slutade med att de vann med 4-1 :) Innan middagen, som bestog av köttfärspaj, så tog jag en väldigt lång, varm och skön dusch. Nu sitter jag i soffan framför Tv:n och tittar på melodifestivalen, inga jättebra låtar men de flesta är väll okej ;) Imorgon ska det enligt SMHI bli riktigt soligt och fint väder så jag kommer nog att gå ut på en fotorunda i skogen bakom mitt hus. Nu ska jag fortsätta att titta på melodifestivalen så ses vi senare.

Fredagsmys

Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100, AF-S Nikkor 55-300mm
Redigering: Jag, Paint.Net
Hej, Vad tycker ni om bilden?
Just nu sitter jag framför Tv:n och tittar på lite olika program. Bland annat tittar jag på en Pirates of the caribean :) Med mig har jag eftersom att det är fredag fradegsmys som består av bellerina kladdkaka, chips och dip ^^ Detta blir inte ett så långt inlägg eftersom att jag är mitt uppe i en film och några andra program, vi ses nog senare ikväll.

Före eller Efter?

Hej alla läsare
Jag har precis redigerat några bilder och här är en bild som jag har gjort en rediskering på. Bilden tog jag i helgen som var :)
Före...
...Efter
Vilken gillar ni mest? Själv gillar jag den som är redigerad bäst, men båda bilderna är ju väldigt fina :)
Nu sitter jag framför Tv:n och mumsar på en balerinakladdkaka. God natt och dröm sött ♥

Dag 6

Dag 6 - Vilken är din favorit superhjälte?
Jag kan inte så många superhjältar och är inte så intresserad av sånt men men, min favorit är nog superman eller stålmannen.

You only have one life, so take care of it

Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100, AF-S Nikkor 55-300mm
Hej alla sötisar (Ursäkta lite konstig rubrik)
Igår hade jag tyvärr inte tid att blogga, först var jag i skolan och för er som inte vet så heda jag och alla andra 6:or i hela Sverige nationella proven, det kändes som att det gick ganska bra, efter skolan åkte jag till tändläkaren och det gick bra, sen hade jag innebandyträning och när jag kom hem efter en hektisk dag orkade jag inte blogga. Idag efter skolan gick jag och mina fina kompisar Emmelie, Tove, Linn och Nicole hem till mig, vi flumade som vanligt och nördade ett jättebarnsligt spel :) Nu har dom gått hem så jag sitter här och bloggar och tittar på 90210 som går på fyran ;)

Sunshine

Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100, AF-S Nikkor 55-300mm
Hej alla fina läsare
Just nu ligger jag i sängen och slappar efter att precis ha kommit hem från Dm-damfinalen, Dm är för er som inte vet en serie för lag runt Stockholm. Om ungefär en halv timme ska jag krypa ner i sängen och försöka få mycket sömn inför nationella proven i svenska som vi har imorgon, men innan jag somnar ska jag dricka lite te och äta en macka ;) See You Tomorrow ♥

Innebandymatch

Hej
I helgen som var hade jag en innebandymatch mot Täby, de ligger tvåa i serien men ändå så vann vi med 10-0!!! Jag är så himla glad *Happy face* :D Nu ska jag snart åka in till Stockholm med några i innebandylaget och titta på finalen i damlagsserien :) Ska bli kul. Nu kam jag alltså inte blogga så mycket mer men jag lovar att blogga mer ikväll ;) See you later

Ingen ork...

Hej alla läsare
jag förstår om ni är lite småsura på mig eftersom att jag inte har uppdaterat på hela helgen och några dagar. Det beror på att jag verkligen inte har haft någon ork att blogga men nu kommer jag oavsätt om jag vill eller inte blogga, så nu kommer ni att få fler blogginlägg att läsa :) I helgen var jag ute och fotade lite grand i det fina vintervädret så nya foton kommer också att komma upp på bloggen :)

Musik, Tv och Chips :)


En lite fin arkivbild :)

Hej alla fina läsare
Hoppas att ni haft en bra fredag hittills, det har iallafall jag :) I skolan hade vi en hyfsat rolig dag med musik, idratt och lite annat. På idrotten fick man, om man ville, göra volt med hjälp av en trampets, och det var ju väldigt kul ^^ Efter skolan gick jag hem och tog en lång, och jag skoar inte när jag säger lång, dusch med mina ljuvliga mango-grejer från TheBodyShop ;) Nu sitter jag vid datorn samtidigt som jag typ tittar på Tv, lyssnar på musik på mobilen och myser framför en varm brasa ^^ Nu ska jag också masa mig bort till köket och hämta lite chips och se vad som nu är på Tv, jag skule ha tittat på Vampire Diaries men det är inte den här fredagen heller :/ Ha en fortsatt underbar fredag så ses vi kanske senare ikväll :)


Dag 5

Dag 5 - En bild från någonstans du har varit

Hemma hos Nea :) Jag har tagit bilden.

Dag 4

Dag 4 - en ovana du önskar att du inte hade
Jag är ganska slarvig, eller rättare sagt så gillar jag inte att städa, men men inte såå jobbig ovana ;)

Friend-project

Foto: Jag
Kamera: Nikon D3100, AF-S Nikkor 18-55mm
Model: Jag

Hej på er alla fina läsare
Jag har precis gjort lite av min spanskaläxa och nu sitter jag och äter middag med datorn i knät :)
Igår innan innebandyträningen gick jag hem till finaste Tove, för er som inte vet så har hon nyligen skaffat två dvärghamstrar som heter Piff och Smurfen :) Så dom kelade vi lite med ^^ Idag i skolan fick vi veta att vi troligtvis ska göra ett fotoprojekt, då vi ska ha en utställning med foton, med "rubriken" vänsakp :) Efter skolan gicka jag hem ensam till mig och gjorde lite läxor och bara slappade lite, ibland behöver man verkligen ta det lungt ;) Nu ska jag gosa ner mig i sängen och se vad som är på Tv

RSS 2.0