-

Good Bye 2011 Hello 2012

Hej alla värdsbästa läsare
Det här blir ett snabbinlägg för jag har tyvärr inte så mycket tid att blogga idag. Idag är det den absolut sissta dagen på året - NYÅRSAFTON!!! Vi ska fira nyårsafton här hemma tillsammans med några vänner. Igår städade vi som jag berättade förut så det som tar längst tid är över ;) Nu ska jag fixa mig iordning och se hur jag ska sminka mig, vi ses kanske senare.

Vampire Diaries In My ♥

Hej alla underbara läsare
Om cirka en halvtimma ska jag titta på Vampire Diaries, ett program som jag nyligen har börjat titta på och I LOVE IT ♥ Tyvärr är det bara ett nytt avsnitt i veckan ;( VILL ATT DET SKA GÅ VARJE DAG!!! Men det gör det inte. Glöm inte att berätta för era vänner om min blogg och fortsätt att läsa bloggen varje dag! :) ♥ Nu ska jag sätta på Tv:n så att jag inte missar Vampire Diaries ;)

Nyårs-städning

Hej alla söta läsare
Förlåt att ja ginte bloggade igår, jag hade tyvärr inte tid för jag och mamma var tvungna att handla till nyår, det tog mycket längre tid än vad jag trodde, vi handlade från klockan 11-15 sen var jag ganska trött och ville ta det lugnt framför Tv:n så det var det jag gjorde igår.
Imorse när jag vaknade gick ja gner för att äta frukost och då var mamma i full gång med att nyårs-städa. Eftersom vi ska fira nyår här hemma så blev vi tvungna att ta av allt julgranspynt från granen och ställa ut den. Nu innan nyårsafton är det så himla mycket att göra t.ex handla och städa, själv tycker jag att detta faktiskt är lite kul och mysigt men det är jag nog ensam om, vad tycker ni? Hur som helst nu sitter jag framför dotorn medans jag städar på mitt rum ;)

3 words 4 you ♥


Tumblr_lln664bpna1qeas14o1_500_large
Hej alla älskade läsare, LOVE U ♥
Idag har jag, min faster, två av mina kusiner (de är över 20 år) och pappsen åkt först till Täby Centrum och tittat på lite allt möjligt sen åkte vi vidare till Arninge och kikade runt i affärerna som finns där, pappsen och jag köpte nästan ingentig bara shampo, balsam och en tandborste till mig från apoteket. I övrigt har jag tränat innebandy idag i två timmar, lite extra lång tid nu när det är lov och inte så många tränar, och det var lika kul som alltid :)
Nu måste jag tyvärr säga tack och adjö för den här dagen, hoppas att ni har haft en underbar dag ♥


New Year Design


Hej alla läsare
Jag längtar väldigt mycket till nyår eftersom att jag kommer att träffa en kompis som jag inte träffar så ofta och för att det är så kul att fira nyår, därför har jag valt att göra en nyårsdesign som ni säkert har märkt :) Jag blev ganska nöjd med resultatet men det kunda ha blivit bättre :) Jag kanske gör några små justeringaar men annars kommer designen att se ut så här :)


See You Soon ♥


Hej alla underbara läsare
Igår gick jag och pappsen till min farmor och farfar på eftermiddagen för att äta lunch där tillsammans med några andra från släkten :) Men vi blev kvar lite längre än vi hade tänkt och kom hem lagom till det var dax för middag. Jag tittade även på de nya harry potter-filmerna som jag har fått, de två sissta filmerna i harry potter-serien är verkligen suveräna!!!
Idag har jag varit med en av mina bästa kompisar Nea som jag har skrivit om förut, som vanligt var vi värsta datanördarna och satt framför datorn hela dagen ;) men cirka klockan fyra kom hennes pappa och hämtade henne, de behöver nämligen packaa idag för imorgon far de iväg till prag, Lycka till på resan och See You Soon ♥


Dagens Recept

Här kommer ett recept på en god äppelpaj ♥
Puss och kram // Julisen

Save the polar bear!

Hej alla världsbästa läsare
För lite mer än en vecka sedan läste jag i tidningen om isbjörnarna på nordpolen, de har det väldigt svårt just nu på grun d av att det inte finns någon is. I tidningen stog det om en isbjörnsfamilj - en vuxen hona (med sändare) och två ungar. Eftersom det inte fanns någon is var familjen tvungna att simma 72 mil för att ta sig till land, men ungarna orkade inte hela vägen och drunknade, när honan kom fram var ungarna borta... När jag hade läst den här artikeln förstår jag hur mycket våra utsläpp påverkar naturen, så snälla ni om ni har möjlighet gå eller cykla istället för att åka bil och välj miljövanligt!!!

Julklappar :)

Hej alla fina läsare
I detta inlägg kommer det bara bilder på saker som jag fått i julklapp, men vissa saker har jag inte tagit kort på men nästan allt är fotat ;)
Cupcake-halsbandet som jag nämde förut, jag fick halsbandet i den söta lilla asken
Ett rosa läppglans, märket är IsaDora
Pressentkort på H&M laddat med 400 kronor
Ett kit från TheBodyShop i doften moringa - En tvättgrej som man kan ha i duschen, en test på moringa bodybutter, en moringa showergel, en moringa bodyloition (stavas) och en svart mascara från TheBodyShop som inte hörde till kittet men jag tog med det ändå :)
En broderad "duk" som min farmor har gjort
En bild på alla "små-grejer" tillsammans ;)
En rosa halvlångärmad tröja från H&M
En jättefin långärmad tröja från Desigual som jag har fått från mammsen, Thank You Mom!!! ♥
Ett par leggings från H&M som har fejkskinn på knäna
En långärmad tröja med luva
Näst sisst en TopModel målarbok
Och sisst, men inte minst, Harry Potter och dödsrelikerna del 1 och 2 (Harry Potter 7 och 8)
Ledsen om bilderna inte är så bra, jag har tagit den med mobilen och har inte orkat rediskera dem, I´m So Sorry! Förutom de här sakerna har jag också fått en jacka, en trisslottsgrej, en nagelfil, en pyamas (pyamasshorta och byxor) och spelet Picasso :) See You Later ♥


Little Time

weheartit
Hej alla fina läsare, God Jul säger jag än en gång :)
Nu skriver jag lite eftersom att jag har fått lite tid över som jag då använder till att blogga :) Jag glömde i förra inlägget att berätta att jag också har fått ett Cupcake-halsband som "morgonjulklapp" Det är jättefint med massor av dekorationer bl.a en polkagriskäpp och små silverpälor ;) Än har vi inte öppnat resten av julklapparna, vi väntar med att göra det till efter maten. Imorgon kommer det självklart upp en massa bilder på alla julklappar och kanske lite annat, nu roppar mamma så vi ses ♥

Merry Christmas

God Jul alla fina läsare ♥
Idag är det en av de bästa dagarna på året . . . JULAFTON!!! Imorse när jag vaknade stog det ett stort fint paket utanför min dörr, på paketet stog det "God Morgon Jul Julia Önskar Tomten" Och i paketet var det ett par jättefina röda tofflor från KappAhl som jag önskade mig ↑ :) Jag hoppas verkligen att jag får en massa andra saker från min önskelista :) ♥ Jag komme rtroligen inte att blogga något mer idag eftersom att jag vill umgås med familjen och så men det kommer kanske att komma upp något mer inlägg ♥

Sweet Dreams ♥

Hej jag ville bara säga god natt och dröm sött till alla läsare ♥ Nu ska jag strax gå och läga mig. Troligtvis bloggar jag inte imorgon men det kanske droppar in något inlägg, det är ju trots allt julafton imorgon :) Synd bara att det inte är någon snö :( Men men god natt och dröm sött ♥

Nytt Besöksrekord!

Nu är det nytt besöksrekord så fortsätt att läsa som ni gör och tipsa era vänner!

Nyduschad

001_large
Hej
Jag har precis tagit en lång, varm och väldigt skön dusch. Håller precis på att laga mat med familjen + mormor och morfar, vi ska äta en god köttfärspaj med tillbehör. Förlåt om jag skriver korta inlägg om saker som är oviktigt, så jag skriver inte mer på detta inlägg utan väntar med att skriva tills jag har något intressant att skriva om.

Film-time

Tumblr_lvqjyloqdm1qexggjo1_500_large
Hej alla söta läsare
Just nu sitter jag framför Tv:n och tittar på en film som går på Disney Channel, den heter "Lycka till Charlie: Road Trip" och är hittils jättebra, den handlar om en familj som ska åka på semester, men när planet ska gå hoppar mamman och den äldsta dottern Teddy av planet och måste ta sig till semestermålet på annat sätt, filmen utspelar sig runt jul och är väldigt komisk och man drar mycket på smilbanden :)
Nu ska jag fortsätta att se på filmen.

Christmastree

foto: jag (med mobilen)
Hej alla läsare
Nu har min mormor och morfar kommit, de kom för en och en halv timme sedan. När de kom plockade vi fram allt julpynt och böejade pynta granen, jag är väldigt nöjd med resultatet ↑ men den knaske blev lite väl glittrig ;) Jag älskar värkligen att klä granen, det är en av mina favoritgrejer att göra under julen :) Jag får en så härlig julstämningnär vi klär granen och blir aldeles varm i magen ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Nu håller vi på att laga pastasalad till lunch, inte en av mina favoriträtter men det är väl okej.

Dan före dopparedan ♥

weheartit

Hej alla fina läsare
Igår när jag hade kommit hem från Nea kom jag hem och såg att det låg massor julklappar på golvet (vi har inte ställt in granen än, vi ska göra det idag) och jag blev överlycklig :) Efter att vi ätit middag gick jag upp på övervåningen och tittade på Tv. Några av mina kompisar brukar titta på Vampire Diaries och har sagt att det är jättebra, därför slog jag på datorn och tittade på ett avsnitt och blev helt uppslukad! Så nu ska jag börja titta på det, det brukar gå på Tv6 på fredagar klockan 19.00 men när jag tittade i tidningen så är det inte idag för att det kommer en film idag istället ;( Så typiskt, precis när jag vill börja se på Vampire Diaries så går det inte på Tv:n
Idag kommer min mormor och morfar hit, vi ska fira jul ihop med dem och det är ju faktiskt julafton imorgon :D Idag när jag vaknade tänkte jag "JAA! Idag är det julafton!" men nej. Nu ska jag fixa mig iordning och vänta på att mormor och morfar kommer :)

LOL! :) haha

Hur bortskämd är du?

Egen boxer [x]
Egen DVD [x]
Egen video [x]
Egen data [x]
Bredband [x]
Mobil [x]
Mp3 [x]
Ipod []
... Eget rum [x]

Summa : 8

Större säng än vanligt []
Studsmatta [x]
Pool []
Basketkorg []
Hockeyspel []
Cykel [x]
Pokerbord []
Pingisbord []
Bor i hus [x]
minst 2 bilar i familjen [x]

Summa : 4

X-box 360 [x]
Playstation 1 []
Playstation 2 []
Playstation 3 []
Nintedo DS [x]
Gameboy colour []
Guitar Hero []
Singstar []
Moped []
Cross []
Fyrhjuling []

Summa : 2

Mamma [x]
Pappa [x]
Bror [x]
Syster [x]
Farmor [x]
Farfar [x]
Mormor [x]
Morfar [x]

Summa : 8

Vart på skidsemester i Utlandet []
Vart på solsemester i Utlandet [x]
Vart i USA []
Vart i Storbrittanien []
Vart i Thailand []
Vart i Afrika []
Vart i Asien []
Vart i Italien []
Vart i Turkiet []
Vart i nått mer övrigt land i Europa [x]
Vart i Stockholm [x]
Vart i Göteborg [x]
Vart i Malmö [x]

Summa : 5

Har mer än 5 par skor [x]
Har mer än 5 byxor [x]
Har mer än 10 tröjor [x]
Har vart på konsert [x]
Åkt båt [x]
Åkt flygplan [x]
Åkt tåg [x]
Åkt spårvagn [x]
Åkt tunnelbana [x]

Summa : 9

Har sovit på hotell [x]
Du har sovit i tält [x]
Du har sovit under bar himmel [x]
Du har sovit i Husvagn/Husbil []
Du har sovit med någon [x]
Du har tältat med dina kompisar [x]
Du har åkt buss själv [x]
Du har åkt vasaloppet []
Du har vunnit något [x]
Du har vart ute efter 02:00 [x]
Har ett eget husdjur []
Ditt rum är stort [x]
Du får nästan alltid pengar när du ber om det [//]
Din mobil har kamera [x]
Din mobil har mp3 [x]

Summa : 11,5

Ni har hemma fler än 10 kanaler [x]
Plattång [x]
Laptop [x]
Gitarr []
Elgitarr []
Piano [//]
Trummor []
Flöjt []
Stereo [x]
Surroundljud [x]
Locktång [x]

Summa : 6,5

Du har mer än 100 på din msn []
Du har mer än 200 på din msn []
Mer än 300 []
Du får ha msn för dina föräldrar [x]
Du har en vän du kan lita på [x]
Ska snart på en konsert []
Du ska snart utomlands []
Du har allt man kan önska sig [x]

Summa : 3

Totalt:  57
1-9 Har du inge eller? []
10-34 Du är ganska fattig []
35-51 Du är normal []
52-71 Dina föreldrar är rika! COOLT [x]
72- Överdrivet, Bitch []
_________________________________________________________________

HUR SVENSK ÄR DU?
[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[//] Du känner någon som har samma förnamn som du
[] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[] I din familj är ni 2 barn
[x] Du har en mamma
[x] Du har en pappa
[x] Du bor i hus
[x] Dina föräldrar är mellan 35-65 år gamla.
[] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[x] Din mamma heter Anna
[x] Din familj har en Volvo

[x] Din familj har en silver eller röd bil.
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger.
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna

[] Du har varit i Grekland
[x] Du har varit på Öland minst 2 gånger.
[] Du har varit på husvagnssemester minst 3 gånger
[] Din familj har en husvagn
[] Någon av dina föräldrar röker
[] Du har husdjur
[//] flesta i din familj är blåögda
[] Du äter inte McDonalds / pizza / tacos.
[x] Du följer Allsång på skansen (haha)

16,5 / 29

Besöksrekord!!!!

JAAAA!! Nytt besöksrekord!!!

Computer geeks ;)

Heej
Igår i skolan hade vi en ganska vanlig dag men på slutet gav våran supersnälla fröken Annica oss varsin chokladtomte, ett fnt julkort och några andra saker :)
weheartit
Idag är det ju första lovdagen och jag är med min kompis Nea just nu. Idag har vi varit riktiga datanördar, vi har varit inne på datorn hela tiden och spelat Sims 3. Innan det gjorde vi en jättegod lunch - pasta med egengjord skinksås, mmm vad gott det blev ;) Nu sitter vi och tittar på Planet Earth och pratar lite om julen, det är ju faktiskt bara en och en halv dag kvar till julafton! ♥
P.S Gå in på neas blogg, tryck bara på "Nea"

Out in the snow

Hej hej alla läsare
Igår i skolan gjorde vi marsipanfigurer vilket var väldigt kul, tyvärr gillar och tål jag inte marsipan men det var kul ändå :) Efter skolan gick jag, Emmi och Tovis hem till mig och sen till Tovis, klockan 5 åkte vi till innebandyn.
Idag i skolan hade vi språk, jag läser spanska vilket är väldigt kul, annars var det en helt vanlig dag med vanliga lektioner.
Efter skolan gick jag och Saschis hem till henne och vi har varit ute lite och varit inne på datorn. Men nu måste jag tyvärr gå för vi ska ut i den kalla snön igen nu :) Skriver mer när jag kommer hem

Täby Centrum

Hej alla läsare

Under de senaste dagarna har jag inte haft tid att blogga, i fredags var jag först i skolan till klockan halv åtta, vi hade en heldag med våran pararellklass och sedan kollade vi på film, efter att vi tittat klart på filmen åkte jag och Tovis till hennes medryttarhäst Dilba som är SÅÅ himla söt! Igår hade jag innebandymatch och tyvärr förlorade vi, det laget som vi mötte spelade väldigt fult och tacklade två i mitt lag över sarjen. Efter matchen var jag helt slut. Därför har jag intehunnit blogga ;)

Idag vaknade jag vid tiotiden och till min besvikelse hade snön som kom igår smält bort ;( Men jag hoppas att det kommer snö till julafton. Efter en liten frukost åkte jag och pappsen till Täby Centrum för att handla de sista julklapparna nu innan jul. Nästan alltid när jag åker till Täby Centrum brukar jag träffa någon som jag känner och idag träffade jag fyra personer som jag känner, tre från mitt innebandylag och en annan kompis :) Men nu har jag alla julklappar klara så nu ska jag bara slå in de sista :)


Skrattattack :D

Idag efter en ganska kort men tråkig skoldag gick jag och söta Saschis hem till henne. På vägen hem till henne kom det några killar förbi oss på en sparkcyckel, vi gick precis ner för en backe + att det var väldigt halt, och precis när jag och Saschis är inne i värsta skrattattacken trillar dom, självklart börjar vi asgarva ännu mer men nu kommer vi till det pinsamma, helt plötsligt börjar jag asgarva samtidigt som jag skriker och det hördes typ över hela området där vi var, killarna som ligger i en hög på marken tittar konstigt på oss och jag ville bara försvinna ut u tomma inte :D Men iallafall. När vi kom hem till Saschis fumade vi så himla mycket, så alla som går i min klass bered er på flumvideos imorgon! :)

Nu när jag är hemma kan jag lika gärna berätta att jag och mammsen har gjort jättegott julgodis som just nu skår i kylskåpet och stelnar ;)

*****piss data!

Hej jag hatar verkligen min dator mig själv just nu!
För några dagar sen kunde jag inte lägga upp inlägg från min dator, men sen funkade det i typ 2, 3 dagar. Efter det tappade jag bort laddkabeln, men som tur var (trodde jag) så har vi en annan dator men där hade någon slarvat bort nätverkskabeln men nu äntligen har jag hittat både laddkabeln och nätverkskabeln :)
I måndags åkte vi med hela klassen och fäktades. Jag tyckte att det var okej men det är inget som jag vill göra igen. I tisdags var det Lucia och då lussade de som går i trean för hela skolan och då fick jag sån där härlig julkänsla som men kan få innan jul ;) Men en sak som gör mig riktigt ledsen är snön, vart har den tagit vägen?! Men i helgen är det sagt att det ska koma snö så jag håller tummarna och hoppas på det bästa :)

Julshoping

Hej detta inlägg skrivs samtidigt som jag håller på att fixa mig iordning, jag och mammsen ska nämligen åka och julhandla snart och jag har inte köpt ett enda paket! Men jag kommer förmodligen att köpa allt idag :) Nu måste jag klä på mig och borsta tänderna, jag lägger upp bilder sen om det är något som jag har köpt till mig själv.

Dagens Recept ♥

Hej alla läsare
Jag tror nog att många av er någon gång har ätit en snickers och tyckt "Mmm, gud vad gott" det har iallafall jag gjort många gånger ;) Så här kommer ett recept på hur du kan göra dina helt egna snickers :)
Själv blir jag lite Mycket sugen på en god chokladtäckt snickers!
Blir ni också sugna? I såfall, gör egna där hemma, nu, imorgon eller någon annan dag ;)
Med det här inlägget avslutar jag dagen och säger "God Natt och Dröm Sött" till alla läsare. Vi ses igen imorgon :)

Dagens zötis (Michael Jacksons handske)

Här kommer en lite Dagens zötis ♥
Denna lilla noshörningsungen föddes med ena frambenet utan pigment. Jag har fått bilden från msn.com, i artikeln skojar de lite om att det är som Michael Jacksons handske. Tycker att den lilla krabaten är lite cool men framförallt väldigt SÖT!!! ♥♥♥

Flera läsare

Jag skulle vilja att ni, mina fina läsare, tipsar era vänner om min blogg så att jag får flera fina läsare. I dagsläget har jag bara cirka 5 läsare per dag, även fast jag bara har haft denna blogg i 2 dagar så är det väldigt lite. Mina läsare är ju trots allt det viktigaste för bloggen, inga läsare - ingen blogg. Så tipsa era vänner om min blogg och Läs, Läs, Läs!
Nu kommer pappsen snart hem. Till middag idag ska han laga en jättegod fisksoppa som han gör ibland och den är verkligen HIMELSK! Men nu har pappsen kommit hem så jag skriver väll mer efter maten.

School today

Hej alla världens sötaste läsare
Idag gick jag till skolan eftersom att jag nu har blivit frisk från en väldigt jobbig och irriterande förkylning. Det var en helt vanlig dag med lite matte lite engelska m.m förutom att vi hade slöjd som vi bara har en gång i veckan. Slöjd är ett av mina favoritämnen i skolan för att jag älskar att göra egna grejer tillexempel en mössa på syslöjden eller liknande.
Efter skolan gick jag och min kompis Linn hem till mig men det är inte så intressant att läsa om för vi gjorde nästan ingenting ;)
Imorgon i skolan ska vi efter lunchen åka skridskor. I vanliga fall gillar jag att åka skridskor men när man åker med skolan är det inte lika kul, fast det är mycket roligare än att sitta vid en bänk i skolan och jobba :)
Nu ska jag titta på ett av mina favoritprogram Top Model som går på trean.

Tävla om en goodiebag från E.L.F

Hej alla läsare
Jag är med och tävlar om en goodiebag med smink från eyeslipsface.se, om man vinner får man Flawless Finsih Foundation - valfri nyans, Eyebrow Kit – valfri nyans, Nagellack – Party Purple, Conditioning Lip Balm SPF 15 och en Cream Blush. bilden nedan.
Om du vill vara med och tävla går du in på keela.se för mer info ;)
Jag hoppas verkligen att jag vinner!


Gå in på keela.se nu och var med och tävla (tävlingen avslutas 14/12)


Julönskelista

Hej
Nu tänkte jag berätta om vad jag önskar mig i julklapp, min julönskelista!! :)
 
1. En systemkamera, en Nikon d 5100
2. En Iphone 4 eller Iphone 4s
3. Kit från The Body Shop
4. Top Model böcker
5. Cupcake-smycken
6. Presentkort på olika affärer i Täby Centrum
7. Smink, helst en svart mascara
8. Kläder

Det är vad jag önskar mig, vad önskar ni er?


Öppen

Hej alla läsare nu är bloggen öppen för alla som vill läsa den.
Om ni undrar något kan ni kontakta mig via mail, min mail: [email protected]


Nu är ju designen klar och jag är riktigt nöjd med den men vad tycker ni? Ni kanske också ser att det är vinter-tema på designen vilket är väldigt passande :) 

RSS 2.0